pátek 30. srpna 2013

We could have been somebody



Za toto léto jsem do své skříně přidala další dvě novinky: klobouk a krátký svetřík. Spolu s Áčkovýma šatama je tento svetřík pro mě ideální, jelikož protíná postavu v pase stejně jako šaty a tudíž nenarušuje tvar jako ostatní svetry, které jsou k bokům. Minulý víkend jsem si udělala výlet na Mácháč a určitě pár fotek uvidíte v blízké době. Teď mi začínají poslední dva týdny prázdnin plné užívání a cestování a pak už přijde na řadu příprava do školy. Vrátit se do školních lavic po 4 a půl měsících prázdnin nebude vůbec lehké, ale tak za rok máme další. Hezký víkend :)

čtvrtek 29. srpna 2013

Flower of the summer


Vypadá to, že léto skončilo už o víkendu a jediné co mi teď bude připomínat teplo a léto je tato halenka. Sice jsem si ji pořídila až teď ke konci srpna, ale díky dlouhému rukávu se bude výborně dát nosit i na podzim a v zimě. Ale teď zpátky k létu. I když většina z vás bude už teď mířit do školy, já mám ještě naštěstí dva týdny prázdnin. A určitě jich hodlám pořádně využít a to rovnou hned. Za pár hodin mi letí letadlo znovu do Turecka, aneb léto ještě nekončí! 

úterý 27. srpna 2013

Prague fashion week


Přidávám pár fotek z tiskové konference, která se konala minulý týden v Budha Baru. Jednalo se o představení letošního fashion weeku, jejímž hlavním partnerem je stejně jako minulý rok Dreft. Také se vyhlašoval výtěz letošní soutěže Black Card jímž se stal Lukáš Macháček. Lukáš Macháček stvořil černo-bílou kolekci, která se zaměřuje na možnost kombinovat různé kousky dohromady ale mimo to je to také hra s geometrickými vzory. Máme se opět na co těšit tento rok!

neděle 25. srpna 2013

St. Gilgen #1

Před týdnem jsem odjela s přítelem na roadtrip přes St.Gilgen u jezer kousek od Salzburgu, Vídeň a Mikulov. Ubytovali jsme se v útulném Landgasthofu Batzenhausl, kde také výborně vařili a my si tam dali moc dobrou večeři. Našim oblíbeným místem se stal Yacht clubu u Wolfgangsee, jelikož se nejednalo o místo, které by bylo plné turistů a přemrštěných cen. A během dne jsme se váleli na  plážičkách u Mondsee nebo Wolfgangsee a půjčovali si elektrické loďky. :)

sobota 24. srpna 2013

Girls time

Když máte kamarádky, které milujou vaření a experimentování v kuchyni, začnete mít rády všechny ty obědy a večeře a párty u nich doma. A když se k tomu přidá ještě jejich záliba v aranžování a dolaďování všech detailů na stole (levandule u sklenic s limonádou), je to bomba. 

pondělí 12. srpna 2013

Two lovers

Z nového klobouku a pruhovaných šatů z Lindexu se přes léto staly výborní kamarádi, né li úplně milenci. Nejdou od sebe odtrhnout a jeden bez druhého nevykročí ven.

sobota 10. srpna 2013

Summer no. 1



Poslední měsíc jsem procestovala za velkou louží a tento měsíc jsem si strašně užila. Přidávám prvních pár dovolenkových fotek a momentek z prvních dvou týdnů. 

neděle 4. srpna 2013

The picture


Včera jste viděli jak fotka vypadá v srpnovém výtisku Cosmopolitanu a teď spíš než o focení se vrátím ke kouskům, které mám na sobě.